Hvidløgsbøffer

Arbejdstid: 10 minutter
Tilberedning: 10 minutter
Samlet tid: 20 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Nøgleord: Bacon, Oksekød
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Ælt det hakkede kød med knust hvidløg, creme fraiche og salt og peber.
  • Del kødet i 4 portioner.
  • Form hver portion til en bolle.
  • Sæt en skive bacon rundt om bøffen og fastgør med en kødnål eller tandstik.
  • Tril først siderne på bøffen på en varm pande, så baconet bliver let sprødt.
  • Steg bøfferne 3-5 min. på hver side.

Servers med bagt kartoffel og salat

    Noter

    Personligt fortrækker jeg råstegte kartofler og pebersauce til bøfferne.

    Skriv en kommentar

    Opskrift Vurdering