Go Back
Email Link
Udskriv
Noter
–
+
serveringer
Smaller
Normal
Larger
Print
Add to Collection
Go to Collections
Hvidløgsbøffer
Ret
Aftensmad
Køkken
Dansk
Nøgleord
Bacon
,
Oksekød
Sværhedsgrad
Nemt
Sæson
Hele året
Forb. tid
10
minutter
minutter
Tilb. tid
10
minutter
minutter
Samlet tid
20
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
600
g
hakket oksekød
2
fed
hvidløg
knuste
3
spsk
creme fraiche
4
bacon
stk. i skiver
peber
salt
fedtstof
til stegning
Sådan gør du
Ælt det hakkede kød med knust hvidløg, creme fraiche og salt og peber.
Del kødet i 4 portioner.
Form hver portion til en bolle.
Sæt en skive bacon rundt om bøffen og fastgør med en kødnål eller tandstik.
Tril først siderne på bøffen på en varm pande, så baconet bliver let sprødt.
Steg bøfferne 3-5 min. på hver side.
Servers med bagt kartoffel og salat
Noter
Personligt fortrækker jeg råstegte kartofler og pebersauce til bøfferne.