Hønsefrikasse

Arbejdstid: 15 minutter
Tilberedning: 1 time 10 minutter
Samlet tid: 1 time 25 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kog hønen i rigeligt vand tilsat salt, til den er mør, ca. 1 time.
  • Smelt fedtstoffet i en gryde og tilsæt mel og rør det sammen.
  • Hæld ca. 5 dl suppe fra hønen under omrøring til sovsen er jævn.
  • Tilsæt grøntsager og lad sovsen simre i 5-7 min.
  • Det varme kød fra den kogte høne lægges på et fad.
  • Sovsen hældes over og der pyntes med hakket persille.
  • Serveres med nye kartofler og smeltet smør.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.