Hirseflagegrød

Arbejdstid: 5 minutter
Tilberedning: 4 minutter
Samlet tid: 9 minutter
Ret: Morgenmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Bring mælken i kog.
  • Drys hirseflagerne i.
  • Kog grøden 3-4 min. ved svag varme under omrøring.
  • Smag til med salt.

Grød til morgenmad kan serveres med frisk udskåret frugt, bær, rosiner, flydende honning, ahornsirup, iskold mælk, smørklatter, kanelsukker, syltetøj, hakket nødder eller mandler

    Skriv en kommentar

    Opskrift Vurdering




    Vores madhistorie
    Privatlivs Oversigt

    Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.