Morgenmad HirseflagegrødGå til opskrift Del Facebook Twitter Pinterest Email Gå til opskrift Udskriv Hirseflagegrød Udskriv Bedøm opskriften Tilføj til samling Gå til samlinger Arbejdstid: 5 minutter minutter Tilberedning: 4 minutter minutter Samlet tid: 9 minutter minutter Ret: Morgenmad Køkken: Dansk Sværhedsgrad: Nemt Sæson: Hele året 4 personer Undgå at skærmen slukker Ingredienser1 l mælk4 dl hirseflager0.25 tsk salt Sådan gør duBring mælken i kog.Drys hirseflagerne i.Kog grøden 3-4 min. ved svag varme under omrøring.Smag til med salt.Grød til morgenmad kan serveres med frisk udskåret frugt, bær, rosiner, flydende honning, ahornsirup, iskold mælk, smørklatter, kanelsukker, syltetøj, hakket nødder eller mandler 0 Prev Post Hønsefrikasse Næste indlæg Hawaii koteletter Lignende indlæg Blomkålsgratin Pasta i fad med oksekød Fyldte pandekager Skriv en kommentar Cancel Reply Opskrift Vurdering Opskrift Vurdering Gem mit navn, mail og websted i denne browser til næste gang jeg kommenterer.