Hakket oksekød med kartoffelmos låg

Arbejdstid: 30 minutter
Ventetid35 minutter
Samlet tid: 1 time 5 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Nøgleord: Oksekød
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
6 personer

Ingredienser

Kartoffelmos:

Sådan gør du

  • Del æggene, så du har blommerne i en skål og hviderne i en anden skål.
  • Kog kartoflerne og hæld vandet fra når de er færdige.
  • Varm mælken op.
  • Mos kartoflerne godt sammen med den varme mælk og smør, smag til med salt og peber.
  • Pisk æggeblommerne i.
  • Til sidst piskes æggehviderne stive og vendes forsigtigt i mosen.
  • Kødet brunes på en tør pande.
  • Tilsæt finthakkede løg, chili og smag til med salt og peber.
  • Smør et mellemstort ildfast fad med smør og hæld kødet heri.
  • Til sidst kommes kartoffelmosen henover og bages i ovnen ved 200 grader i ca. 35 min.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.