Hakkebøffer i tomatsauce

Hakkebøffer i tomatsauce

Arbejdstid: 10 minutter
Tilberedning: 30 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Nøgleord: Bacon, Oksekød
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Hakkebøffer:

Tomatsauce:

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader.
  • Rør ½ tsk. Salt, 1 knsp. Peber, 1 tsk. Oregano og 1 tsk. Basilikum sammen med kødet og form det til 4 bøffer.
  • På en varm pande med lidt olie, brunes hakkebøfferne af i ca. 3-4 min. på hver side.
  • Læg bøfferne i et mellemstort fad og kom straks bacontern på panden.
  • Når bacontern er brunet godt af kommes løg, hvidløg og champignon på panden.
  • Vend godt rundt og steg det i ca. 3-4 min.
  • Fløden hældes sammen med de flåede/hakket tomater, ½ tsk. Salt, lidt peber og 1 tsk. Basilikum.
  • Lad saucen koge og smag til.
  • Når den har boblet i et par min, hældes den over hakkebøfferne i fadet og kommes i den varme ovn i 10 min.

Servering: Ris eller pasta

    Skriv en kommentar

    Opskrift Vurdering




    Vores madhistorie
    Privatlivs Oversigt

    Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.