personer
Ingredienser
Hakkebøffer:
- 400 g hakket oksekød
- ½ tsk salt
- 1 knsp. peber
- 1 tsk tørret basilikum
- 1 tsk tørret oregano
- 100 g bacon i tern
- 200 g champignon i tynde skiver
- 1 løg i tern
- 1 fed hvidløg presset
Tomatsauce:
- 1 dl madlavningsfløde
- 1 ds. hakkede tomater eller flåede
- ½ tsk salt
- peber
- 1 tsk tørret basilikum
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader.
- Rør ½ tsk. Salt, 1 knsp. Peber, 1 tsk. Oregano og 1 tsk. Basilikum sammen med kødet og form det til 4 bøffer.
- På en varm pande med lidt olie, brunes hakkebøfferne af i ca. 3-4 min. på hver side.
- Læg bøfferne i et mellemstort fad og kom straks bacontern på panden.
- Når bacontern er brunet godt af kommes løg, hvidløg og champignon på panden.
- Vend godt rundt og steg det i ca. 3-4 min.
- Fløden hældes sammen med de flåede/hakket tomater, ½ tsk. Salt, lidt peber og 1 tsk. Basilikum.
- Lad saucen koge og smag til.
- Når den har boblet i et par min, hældes den over hakkebøfferne i fadet og kommes i den varme ovn i 10 min.