Hakkebøf med baconflødesovs

Hakkebøf med baconflødesovs

Arbejdstid: 15 minutter
Tilberedning: 25 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Nøgleord: Bacon, Oksekød
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Oksekødet deles i 8 stykker som formes til bøffer.
  • Smelt smør på en varm pande og brun bøfferne 1 min. på hver side.
  • Krydr med salt og peber og læg hakkebøfferne i et smurt ildfast fad.
  • Baconskiver skæres i små stykker, svitses på den varme pande.
  • Løg og hvidløg hakkes fint. Peberfrugten skæres i mindre tern.
  • Kom løg og hvidløg ved de næsten færdigstegte bacon, og efter et par min. tilsættes peberfrugttern.
  • Rør rundt, kom paprika, tomatpasta, bouillon og fløde ved.
  • Lad det koge et par min. smag til med salt og peber.
  • Sovsen hældes over bøfferne og sættes i en oven top bottom200 °C varm ovn i ca. 25 min.

Serveres med kartoffelmos og tomatsalat, eller flute

    Skriv en kommentar

    Opskrift Vurdering




    Vores madhistorie
    Privatlivs Oversigt

    Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.