Hakkebøf med baconflødesovs

Hakkebøf med baconflødesovs

Arbejdstid: 15 minutter
Tilberedning: 25 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Nøgleord: Bacon, Oksekød
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Oksekødet deles i 8 stykker som formes til bøffer.
  • Smelt smør på en varm pande og brun bøfferne 1 min. på hver side.
  • Krydr med salt og peber og læg hakkebøfferne i et smurt ildfast fad.
  • Baconskiver skæres i små stykker, svitses på den varme pande.
  • Løg og hvidløg hakkes fint. Peberfrugten skæres i mindre tern.
  • Kom løg og hvidløg ved de næsten færdigstegte bacon, og efter et par min. tilsættes peberfrugttern.
  • Rør rundt, kom paprika, tomatpasta, bouillon og fløde ved.
  • Lad det koge et par min. smag til med salt og peber.
  • Sovsen hældes over bøfferne og sættes i en oven top bottom200 °C varm ovn i ca. 25 min.

Serveres med kartoffelmos og tomatsalat, eller flute

    Skriv en kommentar

    Opskrift Vurdering