Go Back
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Smaller
Normal
Larger
Print
Add to Collection
Go to Collections
Hakkebøffer i tomatsauce
Ret
Aftensmad
Køkken
Dansk
Nøgleord
Bacon
,
Oksekød
Sværhedsgrad
Nemt
Sæson
Hele året
Forb. tid
10
minutter
minutter
Tilb. tid
30
minutter
minutter
Samlet tid
40
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
Hakkebøffer:
400
g
hakket oksekød
½
tsk
salt
1
knsp.
peber
1
tsk
tørret basilikum
1
tsk
tørret oregano
100
g
bacon
i tern
200
g
champignon
i tynde skiver
1
løg
i tern
1
fed
hvidløg
presset
Tomatsauce:
1
dl
madlavningsfløde
1
ds.
hakkede tomater
eller flåede
½
tsk
salt
peber
1
tsk
tørret basilikum
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180 grader.
Rør ½ tsk. Salt, 1 knsp. Peber, 1 tsk. Oregano og 1 tsk. Basilikum sammen med kødet og form det til 4 bøffer.
På en varm pande med lidt olie, brunes hakkebøfferne af i ca. 3-4 min. på hver side.
Læg bøfferne i et mellemstort fad og kom straks bacontern på panden.
Når bacontern er brunet godt af kommes løg, hvidløg og champignon på panden.
Vend godt rundt og steg det i ca. 3-4 min.
Fløden hældes sammen med de flåede/hakket tomater, ½ tsk. Salt, lidt peber og 1 tsk. Basilikum.
Lad saucen koge og smag til.
Når den har boblet i et par min, hældes den over hakkebøfferne i fadet og kommes i den varme ovn i 10 min.
Servering: Ris eller pasta