Brændende kærlighed

Brændende kærlighed

Tilberedning: 35 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Nøgleord: Bacon, Kartoffelmos
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer
Author: Bo Ernlund

Ingredienser

Sådan gør du

  • Skræl kartoflerne og skær dem i halve, før du koger dem i ca. 20 minutter, til de er møre.
  • Hæld vandet fra, og mos kartoflerne med smørret.
  • Lun mælken, og pisk den i mosen, til den er let og luftig.
  • Smag til med salt og friskkværnet peber.
  • Skræl løgene, og skær dem i ringe inden de steges ved middel varme sammen med bacontern på en stor pande.
  • Steg, til baconen er sprød og løgene bløde og gyldne.
  • Anret mosen med bacon og løg på toppen, og drys med frisk persille. server med syltede rødbeder.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.