Brændende kærlighed

Brændende kærlighed

Tilberedning: 35 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Nøgleord: Bacon, Kartoffelmos
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer
Forfatter: Bo Ernlund

Ingredienser

Sådan gør du

  • Skræl kartoflerne og skær dem i halve, før du koger dem i ca. 20 minutter, til de er møre.
  • Hæld vandet fra, og mos kartoflerne med smørret.
  • Lun mælken, og pisk den i mosen, til den er let og luftig.
  • Smag til med salt og friskkværnet peber.
  • Skræl løgene, og skær dem i ringe inden de steges ved middel varme sammen med bacontern på en stor pande.
  • Steg, til baconen er sprød og løgene bløde og gyldne.
  • Anret mosen med bacon og løg på toppen, og drys med frisk persille. server med syltede rødbeder.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering