Frikadeller med stuvede ærter gulerødder og persille

Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder

Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Deller:

Stuvning:

Sådan gør du

  • Rør kødet godt fast med salt.
  • Det pillede løg rives på den grove side af et rivejern.
  • Tilsæt løg, æg, peber, mel og mælk og rør farsen fast.
  • Skræl gulerødderne og skær dem i skiver.
  • Kog dem ca. 15 min. i vand tilsat salt.
  • Tilsæt ærterne, bring dem i kog igen og lad det koge i 5 min.
  • Pisk eller ryst mel og vand sammen til jævning.
  • Rør jævningen i under omrøring og lad stuvningen koge igennem ca. 3-4 min.
  • Tilsæt smørret og smag til med salt.
  • Steg frikadellerne, der formes ved hjælp af en spiseske, der enten dyppes i vand eller den varme smør. Og steges 6-8 min. på hver side. Vendes under stegningen.
  • Hak persillen.
  • Server frikadellerne sammen med stuvningen drysset med persille og kogte kartofler.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.