a plate of food on a table

Koteletter og bacon i fad

Arbejdstid: 15 minutter
Tilberedning: 25 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Tilbehør:

Sådan gør du

  • Lad smørret blive gyldent og brun koteletterne på hver side.
  • Tag dem af panden, læg dem i et ovnfast fad og drys med salt og peber.
  • Hæld tomaterne i en sigte.
  • Svits champignoner, løg, bacon og hvidløg i ca. 3 min.
  • Rør hvedemel og ¼ dl fløde sammen.
  • Rør derefter resten af fløden i og kom de afdryppede tomater, salt, cayennepeber i champignonblandingen.
  • Bring saucen i kog og kog den ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min.
  • Hæld grøntsagssaucen over koteletterne og steg dem midt i ovnen i ca. 25 min. ved 200 grader.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.