Go Back
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Metric
US Customary
Smaller
Normal
Larger
Print
Add to Collection
Go to Collections
Koteletter og bacon i fad
Ret
Aftensmad
Køkken
Dansk
Sværhedsgrad
Nemt
Sæson
Hele året
Forb. tid
15
minutter
minutter
Tilb. tid
25
minutter
minutter
Samlet tid
40
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
10
g
smør
4
svinekoteletter
½
tsk
salt
groft
peber
1
ds.
hakkede tomater
450
g
champignon
i kvarte
1
løg
finthakkede
125
g
bacon
fint strimlet
2
fed
hvidløg
knuste
1
spsk
hvedemel
1.5
dl
madlavningsfløde
½
tsk
salt
½
tsk
cayennepeber
Tilbehør:
320
g
løse ris
400
g
grønne bønner
haricots verts
Metric
-
US Customary
Sådan gør du
Lad smørret blive gyldent og brun koteletterne på hver side.
Tag dem af panden, læg dem i et ovnfast fad og drys med salt og peber.
Hæld tomaterne i en sigte.
Svits champignoner, løg, bacon og hvidløg i ca. 3 min.
Rør hvedemel og ¼ dl fløde sammen.
Rør derefter resten af fløden i og kom de afdryppede tomater, salt, cayennepeber i champignonblandingen.
Bring saucen i kog og kog den ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min.
Hæld grøntsagssaucen over koteletterne og steg dem midt i ovnen i ca. 25 min. ved 200 grader.