Brunkål med stribet flæsk

Arbejdstid: 10 minutter
Tilberedning: 1 time 30 minutter
Samlet tid: 1 time 40 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Sukkeret brunes i en gryde og smørret tilsættes.
  • Hvidkålen snittes og kommes op til det brunede sukker.
  • Kødet skæres i terninger.
  • Når kålen er brunet, kommes kødet i og lidt vand, salt og peber tilsættes.
  • Retten koger under låg i 1-1 ½ time.

Serveres med groft rugbrød og sennep.

    Skriv en kommentar

    Opskrift Vurdering




    Vores madhistorie
    Privatlivs Oversigt

    Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.