Baconbøffer på stegte kartofler

Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Nøgleord: Bacon, Oksekød
Sværhedsgrad: Nemt
4 personer

Ingredienser

Flødekartofler:

Baconbøffer:

Sådan gør du

Flødekartofler:

  • Kartoflerne skrælles, skæres i tynde skiver og lægges i et ildfast fad, drys med salt.
  • Hæld fløde over.
  • Steges på en rist, nederste rille i ovnen ved 200 grader i 40 min.

Baconbøffer:

  • Raspen overhældes med vand, kaffefløde og skal trække i 10 min.
  • Svits det hakkede løg og champignon i lidt smør.
  • Bland rasp, kød, mel, æg, salt, timian og rør det til en ensartet fars.
  • Kødet formes til 8 ovale bøffer.
  • Der vikles en skive bacon omkring.
  • Bøfferne brunes godt af, 2-3 min. på hver side.
  • Bøfferne lægges på flødekartoflerne, sættes i ovnen igen på mellemste rille i ca. 10 min til kartoflerne er møre.
  • Skivede tomater lægges ovenpå, en skive ost og et drys paprika.
  • Sættes i ovnen igen til osten er smeltet.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.