Boller i karry

Tilberedning: 40 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Kødboller:

Sovs:

Sådan gør du

Kødboller

  • Rør det hakkede kød sejt med lidt salt.
  • Tilsæt fintrevet løg, mel, æg og peber og rør godt.
  • Tilsæt mælk til konsistensen passer, så den kan formes til boller.
  • Kog bollerne i letsaltet vand i 7-10 min.

Sovs:

  • Smelt smørret og svits karry heri.
  • Rør melet i og spæd til med væde lidt ad gangen.
  • Kog igennem og smag til med salt og peber.
  • Bland bollerne i sovsen, varm igennem.

Servers med løse ris

    Skriv en kommentar

    Opskrift Vurdering




    Vores madhistorie
    Privatlivs Oversigt

    Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.