Baconruller

Arbejdstid: 15 minutter
Tilberedning: 50 minutter
Samlet tid: 1 time 5 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Nøgleord: Bacon, Oksekød, Svinekød
Sværhedsgrad: Nemt
4 personer

Ingredienser

Baconruller:

Sådan gør du

  • Skær de skrallede kartofler i meget tynde skiver.
  • Skær porrerne i 1 cm brede stykker.
  • Læg begge dele i et smurt ildfast fad og hæld bouillonen over.
  • Dæk fadet med folie og sæt det i ovnen ved 200 grader i 20 min.
  • Tilbered baconrullerne imens.
  • Ælt kødet med æg, mosede kartofler og så meget fløde at farsen er ret fast. og tilsæt krydderier.
  • Form farsen til 8 aflange ruller og læg en bacon skive uden om hver.
  • Fjern folien fra fadet og læg baconrullerne med sammenføjningerne nedad.
  • Sæt fadet i ovnen i ca. 20-30 min. til rullerne er gennemstegt og bacon gyldent.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.