Baconruller

Arbejdstid: 15 minutter
Tilberedning: 50 minutter
Samlet tid: 1 time 5 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Nøgleord: Bacon, Oksekød, Svinekød
Sværhedsgrad: Nemt
4 personer

Ingredienser

Baconruller:

Sådan gør du

  • Skær de skrallede kartofler i meget tynde skiver.
  • Skær porrerne i 1 cm brede stykker.
  • Læg begge dele i et smurt ildfast fad og hæld bouillonen over.
  • Dæk fadet med folie og sæt det i ovnen ved 200 grader i 20 min.
  • Tilbered baconrullerne imens.
  • Ælt kødet med æg, mosede kartofler og så meget fløde at farsen er ret fast. og tilsæt krydderier.
  • Form farsen til 8 aflange ruller og læg en bacon skive uden om hver.
  • Fjern folien fra fadet og læg baconrullerne med sammenføjningerne nedad.
  • Sæt fadet i ovnen i ca. 20-30 min. til rullerne er gennemstegt og bacon gyldent.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering