personer
Ingredienser
- 0.75 kg kartofler skrællede
- 4 porrer
- salt
- 3 dl grøntsagsbouillon
Baconruller:
- 400 g hakket oksekød
- 200 g hakket svinekød
- 1 æg
- 2 kartofler mellemstore kogte
- 1 dl fløde
- salt
- peber
- 8 skiver bacon
Sådan gør du
- Skær de skrallede kartofler i meget tynde skiver.
- Skær porrerne i 1 cm brede stykker.
- Læg begge dele i et smurt ildfast fad og hæld bouillonen over.
- Dæk fadet med folie og sæt det i ovnen ved 200 grader i 20 min.
- Tilbered baconrullerne imens.
- Ælt kødet med æg, mosede kartofler og så meget fløde at farsen er ret fast. og tilsæt krydderier.
- Form farsen til 8 aflange ruller og læg en bacon skive uden om hver.
- Fjern folien fra fadet og læg baconrullerne med sammenføjningerne nedad.
- Sæt fadet i ovnen i ca. 20-30 min. til rullerne er gennemstegt og bacon gyldent.