Bønnefritter og kyllingelår

Arbejdstid: 5 minutter
Tilberedning: 45 minutter
Samlet tid: 50 minutter
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
2 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  • Bønnerne vendes i salt og olie, hvorefter de lægges i en bradepande beklædt med bagepapir.
  • Kom kyllingelårene i et ildfast fad og gnid salt og peber ind i skindet. Hæld en smule vand i bunden af fadet.
  • Sæt begge dele i ovnen. Kyllingelårene skal placeres i midten og bønnefritterne i bunden. Bag det hele ved 200 grader i 35-45 min.
  • Prik i kyllingelårene med en spids kniv, de er færdige, når der kommer klar saft ud. Bønnefritterne er klar, når de er sprøde, men ikke mørkebrune.
  • Pres hvidløg i en skål og tilsæt mayonnaise og citronsaft. Rør blandingen grundigt sammen og smag til med salt.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering