personer
Ingredienser
- 500 g grønne bønner gerne frosne
- 2 spsk olie oliven
- 0.5 tsk salt groft
- 500 g kyllingelår
- salt
- peber
- 2 spsk mayonnaise
- 0.5 fed hvidløg
- 0.5 tsk citronsaft
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Bønnerne vendes i salt og olie, hvorefter de lægges i en bradepande beklædt med bagepapir.
- Kom kyllingelårene i et ildfast fad og gnid salt og peber ind i skindet. Hæld en smule vand i bunden af fadet.
- Sæt begge dele i ovnen. Kyllingelårene skal placeres i midten og bønnefritterne i bunden. Bag det hele ved 200 grader i 35-45 min.
- Prik i kyllingelårene med en spids kniv, de er færdige, når der kommer klar saft ud. Bønnefritterne er klar, når de er sprøde, men ikke mørkebrune.
- Pres hvidløg i en skål og tilsæt mayonnaise og citronsaft. Rør blandingen grundigt sammen og smag til med salt.