Aftensmad Bøf PedersenGå til opskrift Del Facebook Twitter Pinterest Email Gå til opskrift UdskrivBøf Pedersen Udskriv Bedøm opskriften Tilføj til samling Gå til samlinger Tilberedning: 12 minutter minutter Ret: Aftensmad Køkken: Dansk Nøgleord: Oksekød Sværhedsgrad: Nemt Sæson: Hele året 4 personerUndgå at skærmen slukkerIngredienser500 g hakket oksekød2 tsk salt0.5 tsk peber3 stk. æg2.5 dl mælk2 kartofler kogte4 spsk rødbeder hakkede1 løg1 spsk kapers hakkede1 bdt. persille50 g olie eller smørSådan gør duMos de kogte kartofler.Løget pilles og hakkes.Bland alle ingredienserne og form farsen til tykke bøffer.Steg dem i olie ved svag varme ca. 6 min på hver side.Hak persillen.Servering: brasede kartofler drysset med hakket persille 0 Prev PostFyldte peberfrugter Næste indlægBønner i tomat Lignende indlægBlomkålsgratinPasta i fad med oksekødFyldte pandekagerSkriv en kommentar Cancel Reply Opskrift Vurdering Opskrift Vurdering Gem mit navn, mail og websted i denne browser til næste gang jeg kommenterer.