Bøf Pedersen

Tilberedning: 12 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Nøgleord: Oksekød
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Mos de kogte kartofler.
  • Løget pilles og hakkes.
  • Bland alle ingredienserne og form farsen til tykke bøffer.
  • Steg dem i olie ved svag varme ca. 6 min på hver side.
  • Hak persillen.

Servering: brasede kartofler drysset med hakket persille

    Skriv en kommentar

    Opskrift Vurdering




    Vores madhistorie
    Privatlivs Oversigt

    Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.