Go Back
Email Link
Udskriv
–
+
serveringer
Smaller
Normal
Larger
Print
Add to Collection
Go to Collections
Bøf Pedersen
Ret
Aftensmad
Køkken
Dansk
Nøgleord
Oksekød
Sværhedsgrad
Nemt
Sæson
Hele året
Tilb. tid
12
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
500
g
hakket oksekød
2
tsk
salt
0.5
tsk
peber
3
stk.
æg
2.5
dl
mælk
2
kartofler
kogte
4
spsk
rødbeder
hakkede
1
løg
1
spsk
kapers
hakkede
1
bdt.
persille
50
g
olie
eller smør
Sådan gør du
Mos de kogte kartofler.
Løget pilles og hakkes.
Bland alle ingredienserne og form farsen til tykke bøffer.
Steg dem i olie ved svag varme ca. 6 min på hver side.
Hak persillen.
Servering: brasede kartofler drysset med hakket persille