Bacon bøf med kold kryddersauce og ristede kartofler

Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Nøgleord: Bacon, Oksekød
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Kryddersauce:

Sådan gør du

Bøffer:

  • Form kødet til 4 store, lidt flade bøffer.
  • Smør et tyndt lag Dijonsennep på oversiden og vikl 2 skiver bacon over kors om hver.
  • Brun bøfferne på hver side.

Kryddersauce:

  • Rør yoghurten med de hakkede krydderurter og smag til med paprika, salt og peber.
  • Rist kartoflerne på panden, mens bøfferne hviler.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.