Æggekage med bacon

Arbejdstid: 15 minutter
Tilberedning: 20 minutter
Samlet tid: 35 minutter
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
2 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Steg baconen sprød på en tør pande. Læg det til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
  • Pisk æggene sammen.
  • Udrør maizena i mælken og tilsæt det æggene sammen med salt og peber.
  • Pisk det let sammen.
  • Varm en pande med lidt olie og hæld æggemassen på panden.
  • Steg æggekagen, indtil æggemassen er stivnet, ved lav varme.
  • Løft af og til op i æggemassen.
  • Skær tomaterne i skiver og fordel dem over æggekagen sammen med sprødstegt bacon og klippet purløg.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.