tomatsuppe

Tomatsuppe

Arbejdstid: 10 minutter
Tilberedning: 30 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Sådan gør du

  • Vask porrer og skær dem i skiver.
  • Hak løg og hvidløg groft.
  • Kom olie i en gryde og steg porrer, løg og hvidløg et par minutter. Det må ikke blive brunt.
  • Tilsæt vand, hakkede tomater, oregano, paprika, salt og grøntsags bouillon.
  • Lad suppen koge i 25-30 min. Blend den herefter.
  • Tilsæt nu fløde og suppen varmes godt igennem. Smag til med salt og peber.

Servering: Flutes, persille og suppehorn

    Skriv en kommentar

    Opskrift Vurdering




    Vores madhistorie
    Privatlivs Oversigt

    Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.