Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
serveringer
Smaller
Normal
Larger
Print
Add to Collection
Go to Collections
Tomatsuppe
Ret
Aftensmad
,
Forret
,
Frokost
Køkken
Dansk
Sværhedsgrad
Nemt
Sæson
Hele året
Forb. tid
10
minutter
minutter
Tilb. tid
30
minutter
minutter
Samlet tid
40
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
2
løg
1
porre
2
fed
hvidløg
2
dl
vand
2
ds.
hakkede tomater
1
tsk
tørret oregano
1
tsk
paprika
0.5
grøntsagsbouillon
terning
3
dl
piskefløde
salt
peber
Sådan gør du
Vask porrer og skær dem i skiver.
Hak løg og hvidløg groft.
Kom olie i en gryde og steg porrer, løg og hvidløg et par minutter. Det må ikke blive brunt.
Tilsæt vand, hakkede tomater, oregano, paprika, salt og grøntsags bouillon.
Lad suppen koge i 25-30 min. Blend den herefter.
Tilsæt nu fløde og suppen varmes godt igennem. Smag til med salt og peber.
Servering: Flutes, persille og suppehorn