varm kartoffelsalat

Varm kartoffelsalat

Arbejdstid: 20 minutter
Tilberedning: 20 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kom løgringene i en gryde sammen med vandet og kog løgene klare.
  • Tilsæt eddike og smørret og kom kartoflerne i.
  • Kog godt igennem til kartoflerne er gennemvarme.
  • Smag til med salt, peber og sukker. Juster med lidt eddike, hvis konsistensen er for tyk.

Serveres med pølser eller frikadeller og byd sennep til.

    Skriv en kommentar

    Opskrift Vurdering




    Vores madhistorie
    Privatlivs Oversigt

    Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.