Suppe med bacon og grøntsager

Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Skær bacon i tern.
  • Flæk peberfrugter, fjern kerner og hinder og skær i tern.
  • Rens porrer og skær i 1 cm tykke skiver.
  • Skræl gulerødder og skær i ½ cm tykke skiver.
  • Varm en gryde op.
  • Tilsæt bacon, peberfrugter og olie. Steg under omrøring i 4-5 min.
  • Hæld bouillon og tomater i gryden og bring i kog.
  • Tilsæt pasta, porre og gulerødder.
  • Lad det småkoge, til pasta netop er møre efter anvisningen på emballagen.
  • Tilsæt persille og smag til med salt og peber.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering