Koteletter med peberfrugt og ost

Arbejdstid: 30 minutter
Ventetid15 minutter
Samlet tid: 45 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 250 grader.
  • Steg koteletterne ca. 3 min på hver side.
  • Drys paprika, salt, peber over og læg koteletterne i et smurt ildfast fad.
  • Læg æble både og ringe af peberfrugt over kødet og dæk med ost.
  • Steg kartoffelskriverne i lidt fedtstof sammen med det hakkede løg og kommen.
  • Læg de stegte kartofler og løg ved siden af koteletterne i det ildfaste fad.
  • Fadet sættes i en 250 grader varm ovn og bages i 15 min.

Servering: salat og flutes

    Skriv en kommentar

    Opskrift Vurdering