Kartoffelgryde med rodfrugter

Arbejdstid: 15 minutter
Tilberedning: 30 minutter
Samlet tid: 45 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
4 personer

Sådan gør du

  • Skræl kartofler, gulerødder og selleri.
  • Skær kartofler og selleri i terninger.
  • Skær gulerødderne i skiver.
  • Pil løget og skær det i både.
  • Forvarm en pande og kom lidt olie på panden.
  • Svits løget på panden.
  • Tilsæt kartofler, gulerødder og selleri til løgene.
  • Hæld vand ved og tilsæt laurbærblad og krydder med timian, salt og peber.
  • Lad retten simre 20-30 min.
  • Skyl og rens porrerne og skær dem i ringe.
  • Tilsæt porrerne og lad dem stege med de sidste 5-10 min.

Servering: Brød

    Skriv en kommentar

    Opskrift Vurdering




    Vores madhistorie
    Privatlivs Oversigt

    Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.