personer
Ingredienser
- 500 g kartofler
- 250 g gulerødder
- 1 selleri
- 1 løg
- 2 porrer
- 4 spsk olie
- 3 dl vand
- 1 laurbærblad
- salt
- peber
- tørret timian
Sådan gør du
- Skræl kartofler, gulerødder og selleri.
- Skær kartofler og selleri i terninger.
- Skær gulerødderne i skiver.
- Pil løget og skær det i både.
- Forvarm en pande og kom lidt olie på panden.
- Svits løget på panden.
- Tilsæt kartofler, gulerødder og selleri til løgene.
- Hæld vand ved og tilsæt laurbærblad og krydder med timian, salt og peber.
- Lad retten simre 20-30 min.
- Skyl og rens porrerne og skær dem i ringe.
- Tilsæt porrerne og lad dem stege med de sidste 5-10 min.