Hvidløgsbøffer

Arbejdstid: 10 minutter
Tilberedning: 10 minutter
Samlet tid: 20 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Nøgleord: Bacon, Oksekød
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Ælt det hakkede kød med knust hvidløg, creme fraiche og salt og peber.
  • Del kødet i 4 portioner.
  • Form hver portion til en bolle.
  • Sæt en skive bacon rundt om bøffen og fastgør med en kødnål eller tandstik.
  • Tril først siderne på bøffen på en varm pande, så baconet bliver let sprødt.
  • Steg bøfferne 3-5 min. på hver side.

Servers med bagt kartoffel og salat

    Noter

    Personligt fortrækker jeg råstegte kartofler og pebersauce til bøfferne.

    Skriv en kommentar

    Opskrift Vurdering




    Vores madhistorie
    Privatlivs Oversigt

    Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.