personer
Ingredienser
Sådan gør du
- Rør kødet godt fast med salt.
- Det pillede løg rives på den grove side af et rivejern.
- Tilsæt løg, æg, peber, mel og mælk og rør farsen fast.
- Skræl gulerødderne og skær dem i skiver.
- Kog dem ca. 15 min. i vand tilsat salt.
- Tilsæt ærterne, bring dem i kog igen og lad det koge i 5 min.
- Pisk eller ryst mel og vand sammen til jævning.
- Rør jævningen i under omrøring og lad stuvningen koge igennem ca. 3-4 min.
- Tilsæt smørret og smag til med salt.
- Steg frikadellerne, der formes ved hjælp af en spiseske, der enten dyppes i vand eller den varme smør. Og steges 6-8 min. på hver side. Vendes under stegningen.
- Hak persillen.
- Server frikadellerne sammen med stuvningen drysset med persille og kogte kartofler.