Stor krebinet med grønsager

Tilberedning: 24 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Det hakkede svinekød blandes med æg, rasp, salt og peber samt halvdelen af grønsagsblandingen.
  • Baconskiverne steges sprøde og tages af panden sammen med lidt fedtet.
  • Farsen ligges på panden og formes til en stor pandekage der steges ca. 12 min. på hver side.
  • Krebinetten pyntes med det sprødstegte bacon, tomater og hakket persille.
  • Resten af grønsagsblandingen servers til i en olie/eddike-marinade.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.