Hestebønnesuppe med mynte

Tilberedning: 50 minutter
Sværhedsgrad: Nemt
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Varm olivenolien i en stor gryde.
  • Tilsæt løg og hvidløg og svits i 2-3 minutter, eller til det er blødt.
  • Tilsæt kartofler og svits under konstant omrøring i 5 minutter.
  • Rør bønner og bouillon i.
  • Læg låg på og lad det simre i 30 minutter, eller til bønner og kartofler er møre.
  • Tag nogle få af grøntsagerne op med en hulske og sæt dem til side.
  • Hæld resten af suppen i en foodprocessor eller blender og blend den til en glat puré.
  • Hæld suppen tilbage i en ren gryde og tilsæt de gemte grøntsager og den hakkede mynte.
  • Rør suppen godt sammen og varm den igennem.
  • Hæld suppen op i potionsskåle.
  • pynt med yoghurt og friske myntekviste og server straks.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.