Bøf med bløde løg og spejlæg

Arbejdstid: 10 minutter
Tilberedning: 20 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Nøgleord: Oksekød
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Bløde løg:

Spejlæg:

Sådan gør du

  • Kog kartoflerne i letsaltet vand.
  • Kom farsen op i en skål og tilsæt de øvrige ingredienser.
  • Rør farsen lind.
  • Form 4 bøffer og kom dem på en varm pande med olie, og steges 3-4 min. på hver side.
  • Skær de 3 løg i skiver.
  • Når bøfferne næsten er færdig stegte, kommes løgene også på panden.
  • Tag bøffer og løg af og slå de 4 æg ud på panden.
  • Når spejlæggene er færdige lægges de oven på de færdigstegte bøffer og pyntes med de stegte løg.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.