personer
Ingredienser
Fars:
- 1000 g hakket oksekød
- salt
- peber
- tørret oregano
- tørret timian
- 1 æg
- 2 dl mælk
- 1 spsk hvedemel
- 300 g kartofler
- olie til stegning
Bløde løg:
- 3 løg
Spejlæg:
- 4 æg
Sådan gør du
- Kog kartoflerne i letsaltet vand.
- Kom farsen op i en skål og tilsæt de øvrige ingredienser.
- Rør farsen lind.
- Form 4 bøffer og kom dem på en varm pande med olie, og steges 3-4 min. på hver side.
- Skær de 3 løg i skiver.
- Når bøfferne næsten er færdig stegte, kommes løgene også på panden.
- Tag bøffer og løg af og slå de 4 æg ud på panden.
- Når spejlæggene er færdige lægges de oven på de færdigstegte bøffer og pyntes med de stegte løg.