Bøf med bløde løg og spejlæg

Arbejdstid: 10 minutter
Tilberedning: 20 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Nøgleord: Oksekød
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Bløde løg:

Spejlæg:

Sådan gør du

  • Kog kartoflerne i letsaltet vand.
  • Kom farsen op i en skål og tilsæt de øvrige ingredienser.
  • Rør farsen lind.
  • Form 4 bøffer og kom dem på en varm pande med olie, og steges 3-4 min. på hver side.
  • Skær de 3 løg i skiver.
  • Når bøfferne næsten er færdig stegte, kommes løgene også på panden.
  • Tag bøffer og løg af og slå de 4 æg ud på panden.
  • Når spejlæggene er færdige lægges de oven på de færdigstegte bøffer og pyntes med de stegte løg.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering