Sesambrød

Arbejdstid: 10 minutter
Tilberedning: 35 minutter
Ventetid1 time 30 minutter
Samlet tid: 2 timer 15 minutter
Ret: Bagværk
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
2 stk.

Ingredienser

Sådan gør du

  • Smelt smørret og tilsæt mælken. Kom det i en røreskål og rør gæren ud heri.
  • Bland de øvrige ingredienser i (hold lidt af melet tilbage). Slå dejen sammen til den er blank og smidig. Stil den til hævning et lunt sted i ca. 1 time.
  • Hæld dejen forsigtigt ud på meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet.
  • Del dejen i 2 stykker og form dem til aflange brød. Læg brødene på en plade med bagepapir og lad dem efterhæve i ca. ½ time.
  • Pensl brødene med æg, snit dem på skrå og drys med sesamfrø.
  • Bag brødene midt i ovnen i ca. 35 min. ved 200 grader – til de er gyldne.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.