Sesambrød

Arbejdstid: 10 minutter
Tilberedning: 35 minutter
Ventetid1 time 30 minutter
Samlet tid: 2 timer 15 minutter
Ret: Bagværk
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
2 stk.

Ingredienser

Sådan gør du

  • Smelt smørret og tilsæt mælken. Kom det i en røreskål og rør gæren ud heri.
  • Bland de øvrige ingredienser i (hold lidt af melet tilbage). Slå dejen sammen til den er blank og smidig. Stil den til hævning et lunt sted i ca. 1 time.
  • Hæld dejen forsigtigt ud på meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet.
  • Del dejen i 2 stykker og form dem til aflange brød. Læg brødene på en plade med bagepapir og lad dem efterhæve i ca. ½ time.
  • Pensl brødene med æg, snit dem på skrå og drys med sesamfrø.
  • Bag brødene midt i ovnen i ca. 35 min. ved 200 grader – til de er gyldne.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering