Frokost boller

Arbejdstid: 15 minutter
Tilberedning: 8 minutter
Ventetid12 timer 30 minutter
Samlet tid: 12 timer 53 minutter
Ret: Bagværk
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
12 stk.

Ingredienser

Sådan gør du

  • Rør gæren ud i vand.
  • Rør salt og sigtet spelt i.
  • Rør hvedemel i til dejen er smidig.
  • Dæk skålen med film og stilles i køleskabet i 12 timer til hævning.
  • Formes til 12 boller.
  • Lad efterhæve i 30-40 min.
  • Bages ca. 8 min. i en 250 grader varm ovn.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.