Fars i fad

Arbejdstid: 10 minutter
Tilberedning: 54 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Sådan gør du

  • Blomkålen koges i 6-8 min.
  • Blomkålen fordeles i bunden af et ildfast fad.
  • Et lag tomatskiver lægges over.
  • Ærter drysses på og et lag tomat skiver igen.
  • Læg smørklatter på tomaterne.
  • Læg sølvpapir over.
  • Bag retten i en forvarmet ovn 200 grader i 45 min.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.