Pasta i fad med kylling og broccoli

Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Du skal bruge

Mornaysauce:

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter anvisning på pakken i rigeligt saltet vand. De sidste minutter af kogetiden tilsættes broccolibuketter og de gives et hurtigt opkog.
  • Hæld vandet fra pasta og broccoli og lad det hele afdryppe i en sigte.
  • Skær kyllingen ud i små stykker og vend kylling, pasta og broccoli i et ildfast fad.
  • Smelt smørret i en lille gryde og rør melet ud heri. Tilsæt mælken og pisk godt så saucen ikke klumper.
  • Bring saucen i kog og lad den koge igennem i et par minutter til den tykner.
  • Til sidst vendes revet ost i saucen og der smages til med muskat, salt og peber. Hæld saucen over fadet.
  • Bag fadet ved 200 grader (varmluft) i ca. 20 minutter til toppen er gyldenbrun og lækker.

Servering: en lækker blandet salat og evt. brød.

    Skriv en kommentar

    Opskrift Vurdering




    Vores madhistorie
    Privatlivs Oversigt

    Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.