Kogt flæsk med grønlangkål

Arbejdstid: 15 minutter
Tilberedning: 1 time
Samlet tid: 1 time 15 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Efterår
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Flæsket sættes over i vandet og koges i 1 time med krydderier.
  • Kålen koges, hakkes og blandes i en stuvning af smør, mel og mælk.
  • Smag til med salt og sukker.
  • Det kogte flæsk skæres i skiver og serveres sammen med kålen.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.