personer
Ingredienser
Du skal bruge
- 500 g pasta skruer elle penne
- 1 broccoli delt i små buketter
- 250 g kyllingebryst stegt eller kogt
Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisning på pakken i rigeligt saltet vand. De sidste minutter af kogetiden tilsættes broccolibuketter og de gives et hurtigt opkog.
- Hæld vandet fra pasta og broccoli og lad det hele afdryppe i en sigte.
- Skær kyllingen ud i små stykker og vend kylling, pasta og broccoli i et ildfast fad.
- Smelt smørret i en lille gryde og rør melet ud heri. Tilsæt mælken og pisk godt så saucen ikke klumper.
- Bring saucen i kog og lad den koge igennem i et par minutter til den tykner.
- Til sidst vendes revet ost i saucen og der smages til med muskat, salt og peber. Hæld saucen over fadet.
- Bag fadet ved 200 grader (varmluft) i ca. 20 minutter til toppen er gyldenbrun og lækker.