Koteletter i fad med karry

Arbejdstid: 20 minutter
Tilberedning: 15 minutter
Samlet tid: 35 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Brun koteletterne på en pande i lidt fedtstof. Læg dem i et ovnfast fad, hvorefter de krydres med salt og peber.
  • Skær æbler i både og læg dem over koteletterne.
  • Herefter brunes det hakkede løg.
  • Tilsæt karry under stegningen og dernæst fløde og boullion.
  • Kog saucen igennem og jævn med saucejævner.
  • Smag til med salt og peber.
  • Hæld saucen over koteletterne.
  • Steg færdig i ovnen ved 200 grader ca. 15 minutter.

Server med ris

    Skriv en kommentar

    Opskrift Vurdering