personer
Ingredienser
- 1 kg gulerødder
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 2 chili
- 1 l grøntsagsbouillon
- 1 ds. kokosmælk
- 1 kanel stang
- 1 spsk spidskommen stødt
- salt
- peber
Sådan gør du
- Skræl gulerødder og skær dem i mindre stykker.
- Pil løg og hvidløg og skær dem i grove stykker.
- Kom løg og hvidløg i en gryde og svits det i lidt olie.
- Kom gulerødderne i sammen med spidskommen, kanelstang og chili.
- Hæld bouillon ved.
- Lad det simre i ca. 30-40 min. til gulerødder er godt møre.
- Fisk kanelstangen op og blend suppen med en stavblender eller på en blender.
- Kom kokosmælk i og lad den koge lidt ind, så den får den ønskede smag og konsistens.
- Smag til med salt, peber og lime.