Krydret gulerodssuppe

Arbejdstid: 10 minutter
Tilberedning: 40 minutter
Samlet tid: 50 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Skræl gulerødder og skær dem i mindre stykker.
  • Pil løg og hvidløg og skær dem i grove stykker.
  • Kom løg og hvidløg i en gryde og svits det i lidt olie.
  • Kom gulerødderne i sammen med spidskommen, kanelstang og chili.
  • Hæld bouillon ved.
  • Lad det simre i ca. 30-40 min. til gulerødder er godt møre.
  • Fisk kanelstangen op og blend suppen med en stavblender eller på en blender.
  • Kom kokosmælk i og lad den koge lidt ind, så den får den ønskede smag og konsistens.
  • Smag til med salt, peber og lime.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.