Krydret gulerodssuppe

Arbejdstid: 10 minutter
Tilberedning: 40 minutter
Samlet tid: 50 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Skræl gulerødder og skær dem i mindre stykker.
  • Pil løg og hvidløg og skær dem i grove stykker.
  • Kom løg og hvidløg i en gryde og svits det i lidt olie.
  • Kom gulerødderne i sammen med spidskommen, kanelstang og chili.
  • Hæld bouillon ved.
  • Lad det simre i ca. 30-40 min. til gulerødder er godt møre.
  • Fisk kanelstangen op og blend suppen med en stavblender eller på en blender.
  • Kom kokosmælk i og lad den koge lidt ind, så den får den ønskede smag og konsistens.
  • Smag til med salt, peber og lime.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering