Go Back
Email Link
Udskriv
–
+
serveringer
Smaller
Normal
Larger
Print
Add to Collection
Go to Collections
Krydret gulerodssuppe
Ret
Aftensmad
Køkken
Dansk
Sværhedsgrad
Nemt
Forb. tid
10
minutter
minutter
Tilb. tid
40
minutter
minutter
Samlet tid
50
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
1
kg
gulerødder
1
løg
2
fed
hvidløg
2
chili
1
l
grøntsagsbouillon
1
ds.
kokosmælk
1
kanel
stang
1
spsk
spidskommen
stødt
salt
peber
Sådan gør du
Skræl gulerødder og skær dem i mindre stykker.
Pil løg og hvidløg og skær dem i grove stykker.
Kom løg og hvidløg i en gryde og svits det i lidt olie.
Kom gulerødderne i sammen med spidskommen, kanelstang og chili.
Hæld bouillon ved.
Lad det simre i ca. 30-40 min. til gulerødder er godt møre.
Fisk kanelstangen op og blend suppen med en stavblender eller på en blender.
Kom kokosmælk i og lad den koge lidt ind, så den får den ønskede smag og konsistens.
Smag til med salt, peber og lime.