Koteletter i fad med karry

Arbejdstid: 20 minutter
Tilberedning: 15 minutter
Samlet tid: 35 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Brun koteletterne på en pande i lidt fedtstof. Læg dem i et ovnfast fad, hvorefter de krydres med salt og peber.
  • Skær æbler i både og læg dem over koteletterne.
  • Herefter brunes det hakkede løg.
  • Tilsæt karry under stegningen og dernæst fløde og boullion.
  • Kog saucen igennem og jævn med saucejævner.
  • Smag til med salt og peber.
  • Hæld saucen over koteletterne.
  • Steg færdig i ovnen ved 200 grader ca. 15 minutter.

Server med ris

    Skriv en kommentar

    Opskrift Vurdering




    Vores madhistorie
    Privatlivs Oversigt

    Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.