kogt spidskål med bacon

Kogt spidskål med bacon

Arbejdstid: 10 minutter
Tilberedning: 20 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Spidskålen skæres på langs i 4 dele og koges i letsaltet vand ca. 20 min. vandet hældes fra.
  • Saucen tilberedes ved at smelte smørret, røre melet i og tilsæt mælken lidt efter lidt under piskning, så der ikke dannes klumper.
  • Saucen koges igennem og smages til med salt og sukker.
  • Baconen skæres i tynde skiver, steges sprøde og serveres med kogt spidskål, overhældt med saucen.

server groft rugbrød til.

    Noter

    Selv bruger jeg lidt af kogevandet fra kålen, til sovsen.

    Skriv en kommentar

    Opskrift Vurdering




    Vores madhistorie
    Privatlivs Oversigt

    Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.