Kogt hamburgerryg med grøntsager og rørt smør

Arbejdstid: 5 minutter
Tilberedning: 45 minutter
Ventetid20 minutter
Samlet tid: 1 time 10 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Kød:

Rørt smør:

Grøntsager:

Tilbehør:

Sådan gør du

  • Kom hamburgerryggen i en gryde med kogende vand, så det lige dækker.
  • Bring vandet i kog igen og skum.
  • Kog ved lav varme under låg i ca. 45 minutter, til centrumtemperaturen er 60 grader.
  • Tag gryden fra varmen og lad hamburgerryggen stå ca. 20 minutter i kogevandet.
  • Tag kødet op og fjern hinde eller net og skær hamburgerryggen i tynde skiver.
  • Rør smørret med ½-1 spsk kogende vand eller suppe til det har konsistens som en tyk creme.
  • Kog kartofler og grøntsager.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.