Kogt hamburgerryg med grøntsager og rørt smør

Arbejdstid: 5 minutter
Tilberedning: 45 minutter
Ventetid20 minutter
Samlet tid: 1 time 10 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Kød:

Rørt smør:

Grøntsager:

Tilbehør:

Sådan gør du

  • Kom hamburgerryggen i en gryde med kogende vand, så det lige dækker.
  • Bring vandet i kog igen og skum.
  • Kog ved lav varme under låg i ca. 45 minutter, til centrumtemperaturen er 60 grader.
  • Tag gryden fra varmen og lad hamburgerryggen stå ca. 20 minutter i kogevandet.
  • Tag kødet op og fjern hinde eller net og skær hamburgerryggen i tynde skiver.
  • Rør smørret med ½-1 spsk kogende vand eller suppe til det har konsistens som en tyk creme.
  • Kog kartofler og grøntsager.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering