Go Back
Email Link
Udskriv
–
+
serveringer
Smaller
Normal
Larger
Print
Add to Collection
Go to Collections
Kogt hamburgerryg med grøntsager og rørt smør
Ret
Aftensmad
Køkken
Dansk
Sværhedsgrad
Nemt
Sæson
Hele året
Forb. tid
5
minutter
minutter
Tilb. tid
45
minutter
minutter
Ventetid
20
minutter
minutter
Samlet tid
1
time
time
10
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
Kød:
1
kg
hamburgerryg
uden ben
Rørt smør:
50
g
smør
som er blødt
Grøntsager:
1
blomkålshoved
ca. 400 g
3
gulerødder
ca. 250 g
200
g
grønne bønner
Tilbehør:
800
g
kartofler
50
g
sennep
Sådan gør du
Kom hamburgerryggen i en gryde med kogende vand, så det lige dækker.
Bring vandet i kog igen og skum.
Kog ved lav varme under låg i ca. 45 minutter, til centrumtemperaturen er 60 grader.
Tag gryden fra varmen og lad hamburgerryggen stå ca. 20 minutter i kogevandet.
Tag kødet op og fjern hinde eller net og skær hamburgerryggen i tynde skiver.
Rør smørret med ½-1 spsk kogende vand eller suppe til det har konsistens som en tyk creme.
Kog kartofler og grøntsager.