Gulerodssuppe

Arbejdstid: 10 minutter
Tilberedning: 1 time
Samlet tid: 1 time 10 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Gør gulerødder, løg og hvidløg i stand og skær dem i småstykker.
  • Sauter dem blidt i 1 spsk smør og olie i en gryde i 7-8 min. Tilsæt ris, timian, 2/3 af bouillonen og salt.
  • Lad suppen simre under låg i ca. 45 min. Fjern timiankvistene og blend det til jævn pure.
  • Kom pureen i gryden, tilsæt resten af bouillonen bring suppen i kog og rør de sidste 2 spsk smør i.
  • Smag til med salt og peber og evt. fintrevet appelsinskal og appelsinsaft.
  • Server med finthakket purløg.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering