Gulerodssuppe

Arbejdstid: 10 minutter
Tilberedning: 1 time
Samlet tid: 1 time 10 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Gør gulerødder, løg og hvidløg i stand og skær dem i småstykker.
  • Sauter dem blidt i 1 spsk smør og olie i en gryde i 7-8 min. Tilsæt ris, timian, 2/3 af bouillonen og salt.
  • Lad suppen simre under låg i ca. 45 min. Fjern timiankvistene og blend det til jævn pure.
  • Kom pureen i gryden, tilsæt resten af bouillonen bring suppen i kog og rør de sidste 2 spsk smør i.
  • Smag til med salt og peber og evt. fintrevet appelsinskal og appelsinsaft.
  • Server med finthakket purløg.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.