Efterårssuppe med karry og rodfrugter

Arbejdstid: 10 minutter
Tilberedning: 30 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Efterår
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Skræl løg og rodfrugter, og skær det hele i tern.
  • Rist karry i fedtstoffet i en stor gryde, Tilsæt løg og rodfrugter og vend det hele godt sammen. Tilsæt bouillon – det er vigtigt, at det hele er dækket.
  • Lad det koge under låg i 30 minutter. Når alt er meget mørt, tager du 4 små portioner af de kogte rodfrugter fra og holder dem lune.
  • Resten blendes med en stavblender til en tyk og cremet suppe. Blend kokosmælken i suppen og varm den forsigtigt op. Smag til med salt og peber.
  • Skær skinken i strimler, og rist dem i lidt fedtstof på en pande til de er gyldne og sprøde.
  • Server suppen med de kogte rodfrugtstykker sprøde skinkestrimler på toppen. Pynt evt. med friske basilikumblade eller en anden krydderurt og server med godt brød til.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering