Pasta i fad med kylling og broccoli

Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Du skal bruge

Mornaysauce:

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter anvisning på pakken i rigeligt saltet vand. De sidste minutter af kogetiden tilsættes broccolibuketter og de gives et hurtigt opkog.
  • Hæld vandet fra pasta og broccoli og lad det hele afdryppe i en sigte.
  • Skær kyllingen ud i små stykker og vend kylling, pasta og broccoli i et ildfast fad.
  • Smelt smørret i en lille gryde og rør melet ud heri. Tilsæt mælken og pisk godt så saucen ikke klumper.
  • Bring saucen i kog og lad den koge igennem i et par minutter til den tykner.
  • Til sidst vendes revet ost i saucen og der smages til med muskat, salt og peber. Hæld saucen over fadet.
  • Bag fadet ved 200 grader (varmluft) i ca. 20 minutter til toppen er gyldenbrun og lækker.

Servering: en lækker blandet salat og evt. brød.

    Skriv en kommentar

    Opskrift Vurdering