personer
Ingredienser
- 2 porrer
- 2 gulerødder
- 0.5 spidskål
- 300 g hakket oksekød 3-7%
- 2 tsk flydende fedtstof
- 1 l grøntsagsbouillon
- 400 g hakkede tomater eller flåede
- 70 g tomatpuré
- 2 tsk paprika
- 1 tsk tørret basilikum
- salt
- peber
Sådan gør du
- Skær porrerne i tynde ringe. Skær gulerødderne i små tern. Snit spidskålen fint. Brun kødet i fedtstoffet. Tilsæt grøntsagerne, og svits dem med i et par minutter.
- Kom de øvrige ingredienser i, og lad suppen småkoge i ca. 10 minutter.
- Smag til med salt og peber.
Noter
Tip:
Server tomatsuppen med fuldkornsbrød til.
Du kan anvende blomkål eller hvidkål i stedet for spidskål og løg eller forårsløg i stedet for porre.
Server tomatsuppen med fuldkornsbrød til.
Du kan anvende blomkål eller hvidkål i stedet for spidskål og løg eller forårsløg i stedet for porre.