Tomatsuppe med oksekød

Køkken: Dansk
Nøgleord: Oksekød, Suppe
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Sådan gør du

  • Skær porrerne i tynde ringe. Skær gulerødderne i små tern. Snit spidskålen fint. Brun kødet i fedtstoffet. Tilsæt grøntsagerne, og svits dem med i et par minutter.
  • Kom de øvrige ingredienser i, og lad suppen småkoge i ca. 10 minutter.
  • Smag til med salt og peber.

Noter

Tip:
Server tomatsuppen med fuldkornsbrød til.
Du kan anvende blomkål eller hvidkål i stedet for spidskål og løg eller forårsløg i stedet for porre.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.